Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar biedt Fiscon professionals een persoonlijke dienstverlening op maat.
Wij ontzorgen jou van de fiscale en boekhoudkundige complexiteiten van je financiële administratie. Onze experts geven inzichten en kijken graag voorbij de cijfers om passende oplossingen te vinden die voor jouw onderneming het verschil kunnen maken.
Geen complexe tabellen en vakjargon. Wij kiezen resoluut voor klare taal en (pro) actief advies op maat van jou en je bedrijf.

De relatie met je accountant berust op vertrouwen. Om je maximaal te kunnen ontzorgen, staat voor ons dan ook regelmatig, persoonlijk contact centraal. Enkel zo kunnen we je de juiste dienstverlening bieden, op het juiste moment.
Hiervoor zijn we vanzelfsprekend steeds op kantoor bereikbaar. Daarnaast bieden we je ook een up-to-date overzicht en extra diensten aan via ons digitaal portaal. Zo ben je steeds mee met de financiële staat van je zaak wanneer het jou uitkomt, en kunnen we kort op de bal spelen.
Mede dankzij het up-to-date digitale overzicht van je financiële staat, houden samen de vinger aan de pols.

Fiscon richt zich voornamelijk op KMO’s, eenmanszaken en vrije beroepen.
Daarnaast bieden wij onze diensten ook graag aan bij verenigingen en particuliere klanten.
Wat elk van onze klanten bindt, is de garantie op onze bereikbaarheid, betrokkenheid, dossierkennis en expertise van zijn of haar accountant.

We zijn ook trots lid van de accountancygroep Partners in Accountancy. Dankzij de steun van de groep, kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen als jouw lokale financieel adviseur, en je tegelijkertijd de voordelen van een grote organisatie aanbieden. Zo integreerden we de nieuwste digitale diensten in ons aanbod (zie ook PIAzza, ons digitaal portaal), en hebben we rechtstreeks toegang tot verschillende experten, onder meer in fiscaliteit en juridische specialisaties.